Altijd en overal toegang tot email, contacten, agenda, documenten...

Zimbra Collaboration Suite (ZCS) is moderne en innotatieve software voor 'messaging' en 'collaboration': email, groepskalender, adresboeken, taken, web document management en creatie, instant messaging,...

Een krachtige web interface is het hart van Zimbra. Deze integreert email, contacten, gedeelde kalender, online documentbeheer, takenlijsten enz. in een krachtige en gebruiksvriendelijke browser interface.
Synchronisatie met mobiele apparaten zoals Iphone en BlackBerry zijn ondersteund.

Klanten referenties

kmo-bedrijfsleiders

Eenvoudig samenwerken met mijn mensen. Dankzij de Zimbra Collaboration Suite zijn email, contacten, kalender, takenplanner en documenten van mijn bedrijf gecentraliseerd en toegankelijk voor mijn medewerkers.

zelfstandige-beroepen

Alles bij de hand. Nog slechts 1 pakket waarmee u alles kan centraliseren... en bovendien hebt u het overal ter beschikking: op uw werkplek of bij uw klant. Bovendien eenvoudig in gebruik en tijdbesparend.

vertegenwoordigers

Informatie altijd en overal beschikbaar. Via mijn laptop of smartphone, op kantoor, op de baan, bij klanten of thuis... overal en altijd kan ik aan de informatie om mijn job te kunnen doen.

web-agencies

Meerwaarde voor onze klanten. Biedt uw klanten een forse meerwaarde dankzij deze innovatieve messaging en samenwerkingsomgeving. Gebruikers zijn superenthousiast over en kunnen niet meer zonder!

test-nu-zimbra-mail